Nuvei lanceert het nieuwe iDEAL in Nederland

Nuvei lanceert het nieuwe iDEAL in Nederland

Nuvei is een van de eerste acquirers die de nieuwe iDEAL-oplossing aanbiedt die de betaalervaring van consumenten zal stroomlijnen en de goedkeuringspercentages in Nederland zal verhogen.

MONTREAL, 20 september 2023 - Nuvei Corporation (“Nuvei” of het “Bedrijf”) (Nasdaq: NVEI) (TSX: NVEI), het Canadese fintech bedrijf, kondigt vandaag aan dat het een van de eerste betalingsdiensten is die het nieuwe iDEAL integreert, een verbeterde oplossing voor de toonaangevende alternatieve betaalmethode in Nederland waarmee consumenten moeiteloos transacties kunnen voltooien via hun online bankieren app.

 

Nuvei biedt al directe connectiviteit met iDEAL, maar stelt handelaren nu in staat om hun eCommerce afrekenervaring voor Nederlandse consumenten te verbeteren door de introductie van de nieuwste upgrade van de iDEAL-oplossing. De samenwerking zal profiteren van Nuvei's wendbare, volledige betalingstechnologie en de sterke marktpositie van iDEAL om Nederlandse eCommerce handelaren een naadloze betaalervaring voor consumenten te bieden.

 

Het nieuwe iDEAL ontlast de handelaar grotendeels van de gebruikerservaring door de bankselectiepagina direct te integreren in de betaalmethode en geeft klanten meer controle over de betaalervaring door een uniforme en gestroomlijnde afrekenervaring.

 

iDEAL is de voornaamste online betaalmethode in Nederland met een marktaandeel van 70%, waardoor de integratie ervan in eCommerce winkels essentieel is voor Nederlandse handelaren en internationale merken die zich richten op de Nederlandse markt. Veilige transacties worden verwerkt via integraties met grote Nederlandse banken via Currence.

 

Philip Fayer, CEO en voorzitter van Nuvei, merkte op: “iDEAL is al een van de populairste betalingsmethoden in Nederland, en deze upgrade zal het een nog aantrekkelijkere optie maken voor zowel handelaren als consumenten. Het integreren van het nieuwe iDEAL zal cruciaal zijn voor succes in de Nederlandse markt voor eCommerce bedrijven, dus we zijn blij dat we een van de eerste acquirers zijn die dit als oplossing aan onze partners bieden.”

 

Over Nuvei

Nuvei (Nasdaq: NVEI) (TSX: NVEI) is het Canadese fintech bedrijf dat de zaken van klanten wereldwijd versnelt. Nuvei's modulaire, flexibele en schaalbare technologie stelt toonaangevende bedrijven in staat om next-gen betalingen te accepteren, alle uitbetalingsopties te bieden en te profiteren van kaartuitgifte, bankieren, risico- en fraudebeheerdiensten. Door bedrijven te verbinden met hun klanten in meer dan 200 markten, met lokale acquisitie in 47+ markten, 150 valuta en meer dan 600 alternatieve betaalmethoden, biedt Nuvei de technologie en inzichten voor klanten en partners om lokaal en wereldwijd te slagen met één integratie.

Voor meer informatie, bezoek www.nuvei.com.